Som el Yago i la Bruna, dos arquitectes que després de més de 10 anys exercint la professió en diferents àmbits, el 2014 vam decidir crear la nostra pròpia empresa, Pam a Pam, per dedicar-nos a la reforma i promoció d’habitatges.

Ho toquem tot, però estem centrats en els habitatges; en fer-ne de nous i en reformar-ne; en fer-ne l’interiorisme i en gestionar el procés immobiliari de la compravenda. I gràcies a la nostra experiència diversificada aconseguim oferir un servei global als nostres clients.

Ens agrada el que fem i ho volem compartir, perquè sabem com n’és d’important trobar l’habitatge ideal o dur a terme la reforma dels teus somnis, i és això el que volem oferir, perquè creiem que la visió d’un arquitecte és fonamental des d’un primer moment, des de la tria del pis fins a la definició de l’últim detall.

Volem acompanyar-vos en aquest procés tan il·lusionant, que comença en la recerca del vostre habitatge, o amb la idea de reformar el que ja teniu, i culmina en el moment d’estrenar-lo i gaudir-ne amb la plena seguretat d’haver encertat en totes i cadascuna de les decisions.